Op onze website worden alleen functionele cookies gebruikt om de site optimaal te laten werken.
Nieuws en kennis

De Papili reünie

Ervaringsverhaal
Nieuws & kennis
8
May 2023

De Papili reünie

Van vluchten naar vliegen

Het moment is aangebroken: het Papili-certificaat. De officiële voltooiing van het Papili-programma. Jullie kwamen binnen als een rups in een cocon en vliegen uit als een prachtige vlinder. Jullie zijn klaar om te vliegen! Samen met de regisseurs en wethouder mochten wij met trots het certificaat overhandigen. Een persoonlijke overhandiging van het Papili-certificaat door Martijn van den Heuvel - Gemeente Weert.

De eerste groep statushouders van de Gemeente Weert, Gemeente Cranendonck en Gemeente Nederweert zijn door stichting Papili begeleidt. Op een persoonlijke en betrokken wijze begeleiden onze professionals getraumatiseerde alleenstaande vrouwelijke vluchtelingen naar een zelfredzaam persoon. Nu gaat het beginnen voor de kandidaten, maar wel met een nieuwe mindset, handvaten en inzichten.

Het Papili-programma is hiermee voltooid, maar niet de persoonlijke begeleiding. Ons doel is te werken naar een baan of een passende opleiding en daar helpen wij graag naartoe, aldus Fereshteh Moradi.

Een geslaagd Papili-programma samen met Gemeente Weert, Cranendonck, Nederweert en Werk.kom.

Bent u als gemeente al bekend met Papili? Elke gemeente kan deelnemen. Het Papili-programma: rups - cocon - Papili 💙🧡𝘝𝘢𝘯 𝘨𝘦𝘵𝘳𝘢𝘶𝘮𝘢𝘵𝘪𝘴𝘦𝘦𝘳𝘥𝘦 𝘷𝘭𝘶𝘤𝘩𝘵𝘦𝘭𝘪𝘯𝘨 𝘯𝘢𝘢𝘳 𝘦𝘦𝘯 𝘻𝘦𝘭𝘧𝘳𝘦𝘥𝘻𝘢𝘢𝘮 𝘱𝘦𝘳𝘴𝘰𝘰𝘯. Lees meer op onze website.

𝘝𝘰𝘰𝘳 𝘷𝘭𝘶𝘤𝘩𝘵𝘦𝘭𝘪𝘯𝘨𝘦𝘯 𝘥𝘰𝘰𝘳 𝘷𝘭𝘶𝘤𝘩𝘵𝘦𝘭𝘪𝘯𝘨𝘦𝘯

Ander nieuws en weetjes

Andere ervaringsverhalen

Op Internationale Vrouwendag vieren we niet alleen de vrouwelijke kracht, maar ook een prachtige vlucht van integratie en succes binnen de Papili's.

Wij heten een politiecommissaris van harte welkom als speciale gast. Vanuit een ander perspectief met de maatschappij de verbinding maken.

Wij kijken ernaar uit om een gedreven en enthousiaste stagiair(e) te verwelkomen binnen ons team. Als jij gelooft dat je de juiste kwalificaties en passie hebt om bij te dragen aan ons doel, aarzel dan niet om te solliciteren. Samen kunnen we bouwen aan waardevolle ervaringen en een positieve impact.