Op onze website worden alleen functionele cookies gebruikt om de site optimaal te laten werken.
Ervaringsverhaal

Iets wat onmogelijk lijkt, mogelijk maken

Ervaringsverhaal
Nieuws & kennis
7
February 2022

Iets wat onmogelijk lijkt, mogelijk maken

Babak Khani

Als zoon van gevluchte ouders uit Iran, ben ik opgegroeid tussen twee culturen. Ik heb met eigen ogen gezien waar wij als gezin tegenaan liepen en wat overeenkomsten en verschillen zijn tussen diverse culturen. Na het afronden van de studie Rechten ben ik betrokken geweest bij meerdere overheidsinstanties. Deze ervaringen hebben ervoor gezorgd dat ik in twee jaar tijd een succesvolle onderneming heb op kunnen zetten.

Door mijn maatschappelijke steentje bij te dragen en goed te zijn voor mijn medemens, wil ik vluchtelingen laten zien dat iets dat onmogelijk voelt, mogelijk kan zijn. Met de juiste begeleiding. Ik wil mijn dankbaarheid voor de kansen die ik in Nederland heb gekregen doorgeven via Stichting Papili. Het is tijd om anderen te helpen ontplooien en te inspireren door mijn mede-Papili's.

Ander nieuws en weetjes

Andere ervaringsverhalen

Laten we samen bouwen aan een wereld waarin inclusie en kansen hand in hand gaan.

Maak kennis met ambassadeur Mayan Oomkes van Stichting Papili. Ik zet mij in als ambassadeur voor Stichting Papili, omdat Papili een duidelijk doel voor ogen heeft: “nieuwkomers begeleiden zodat zij een fijne plek in de Nederlandse samenleving kunnen innemen”.

Bewust maken hoe krachtig je als vrouw kunt zijn. Je bent veel sterker dan je bent. Dat heeft Sarah ons laten zien.