Op onze website worden alleen functionele cookies gebruikt om de site optimaal te laten werken.
Ervaringsverhaal

Van overleven tot leven

Ervaringsverhaal
Nieuws & kennis
9
March 2022

Van overleven tot leven

Fereshteh Moradi

Door hard werken, ben ik ontpopt van getraumatiseerde vluchteling in een professional met plezier in mijn leven als Nederlander. Tijdens de studie Psychodynamica kon ik geen omgeving vinden waar begrip was voor mijn leven tussen twee culturen. Het was hierdoor een zware en soms eenzame weg.

Deze ervaring wil ik via Stichting Papili omzetten naar iets moois: anderen laten ervaren dat ze er niet alleen voor staan en begeleiden bij hun integratietraject. Positiviteit, doorzettingsvermogen, veerkracht en, onmisbaar, de juiste begeleiding. Dat zorgt ervoor dat de deelnemers hun doelen zullen halen. Het belangrijkste wat ik de deelnemers zal geven? Hoop.

Ander nieuws en weetjes

Andere ervaringsverhalen

Laten we samen bouwen aan een wereld waarin inclusie en kansen hand in hand gaan.

Maak kennis met ambassadeur Mayan Oomkes van Stichting Papili. Ik zet mij in als ambassadeur voor Stichting Papili, omdat Papili een duidelijk doel voor ogen heeft: “nieuwkomers begeleiden zodat zij een fijne plek in de Nederlandse samenleving kunnen innemen”.

Bewust maken hoe krachtig je als vrouw kunt zijn. Je bent veel sterker dan je bent. Dat heeft Sarah ons laten zien.