Op onze website worden alleen functionele cookies gebruikt om de site optimaal te laten werken.
Ervaringsverhaal

Ik werk met mensen waarin ik mij kan verplaatsen

Ervaringsverhaal
Nieuws & kennis
4
March 2022

Ik werk met mensen waarin ik mij kan verplaatsen

Lena Khani

Als dochter van gevluchte ouders krijg je direct mee hoe belangrijk begeleiding bij integratie is. Ik heb uiteindelijk mijn plek in de maatschappij gevonden en wil deelnemers helpen hetzelfde te bereiken. Ieder op zijn eigen manier.

Ik heb een achtergrond in toegepaste psychologie en ruime tijd werkzaam bij de gemeente op de afdeling Basisregistratie Personen. Mijn werkomgeving bevindt zich in een asielzoekerscentrum waardoor ik regelmatig in contact sta met vergunninghouders. Dit werk geeft mij energie, omdat ik mij herken in de vergunninghouders die in Nederland een nieuwe leven starten. Via Stichting Papili hoop ik de impact van mijn hulp te kunnen vergroten.

Ander nieuws en weetjes

Andere ervaringsverhalen

Laten we samen bouwen aan een wereld waarin inclusie en kansen hand in hand gaan.

Maak kennis met ambassadeur Mayan Oomkes van Stichting Papili. Ik zet mij in als ambassadeur voor Stichting Papili, omdat Papili een duidelijk doel voor ogen heeft: “nieuwkomers begeleiden zodat zij een fijne plek in de Nederlandse samenleving kunnen innemen”.

Bewust maken hoe krachtig je als vrouw kunt zijn. Je bent veel sterker dan je bent. Dat heeft Sarah ons laten zien.