Op onze website worden alleen functionele cookies gebruikt om de site optimaal te laten werken.
Nieuws en kennis

Internationale vrouwendag

Ervaringsverhaal
Nieuws & kennis
8
March 2024

Internationale vrouwendag

🦋 𝗜𝗻𝘁𝗲𝗿𝗻𝗮𝘁𝗶𝗼𝗻𝗮𝗹𝗲 𝗩𝗿𝗼𝘂𝘄𝗲𝗻𝗱𝗮𝗴

E𝘦𝘯 𝘰𝘥𝘦 𝘢𝘢𝘯 𝘰𝘯𝘻𝘦 𝘱𝘰𝘸𝘦𝘳𝘷𝘳𝘰𝘶𝘸𝘦𝘯

Op Internationale Vrouwendag vieren we niet alleen de vrouwelijke kracht, maar ook een prachtige vlucht van integratie en succes binnen de Papili's. Wij zetten deze inspirerende vrouwen graag in het zonnetje, die met vastberadenheid en moed hun weg vinden naar integratie en succes. Jullie zijn het levende bewijs van doorzettingsvermogen en veerkracht. 💪💖 Laten we samen blijven bouwen aan jullie reis waarin elke vrouw de vleugels van haar dromen kan uitslaan.

Ander nieuws en weetjes

Andere ervaringsverhalen

Op deze dag willen we een extra ode brengen aan alle Papili's (en in opleiding) voor het voltooien van het Papili programma. Van getraumatiseerde vluchteling naar een zelfredzaam persoon integreren met een uniek programma.

Bezoek de eerste editie van het Papili Symposium, georganiseerd in samenwerking met de gemeente Weert. Het evenement is toegewijd aan het bevorderen van integratie binnen Nederland en het delen van expertise. Ga de dialoog aan en laat je inspireren als expert op het gebied van integratiebeleid.

Wij heten een politiecommissaris van harte welkom als speciale gast. Vanuit een ander perspectief met de maatschappij de verbinding maken.