Op onze website worden alleen functionele cookies gebruikt om de site optimaal te laten werken.
Nieuws en kennis

Papili Programma๐ŸŸ ๐Ÿ”ต Navigeren door de kracht van emoties

Ervaringsverhaal
Nieuws & kennis
12
January 2024

Papili Programma๐ŸŸ ๐Ÿ”ต Navigeren door de kracht van emoties

๐—ฃ๐—ฎ๐—ฝ๐—ถ๐—น๐—ถ-๐—ฃ๐—ฟ๐—ผ๐—ด๐—ฟ๐—ฎ๐—บ๐—บ๐—ฎ๐ŸŸ ๐Ÿ”ต Navigeren door de kracht van emoties

Met het nieuwe jaar als inspiratiebron en na een korte maar welverdiende pauze, zijn we vastberaden om het traject krachtig door te pakken. De frisse energie en hernieuwde motivatie vormen de perfecte brandstof om samen de volgende stappen te zetten. Laten we gezamenlijk de uitdagingen aangaan en met vastberadenheid en enthousiasme het traject vervolgen. Het is tijd voor actie, groei en een succesvolle voortzetting van onze reis.

Deze bijeenkomst is meer dan een fysieke training; het is een reis naar begrip, acceptatie en transformatie. Fereshteh en het team van professionele trainers staan klaar om de jongeren te begeleiden terwijl ze, stap voor stap, emoties omzetten in kracht. "๐˜Œ๐˜ฎ๐˜ฐ๐˜ต๐˜ช๐˜ฆ๐˜ด ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜จ๐˜ณ๐˜ช๐˜ซ๐˜ฑ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ช๐˜ด ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ด๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ถ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ญ ๐˜ต๐˜ฐ๐˜ต ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ป๐˜ฆ ๐˜จ๐˜ณ๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ช ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ป๐˜ข๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ญ๐˜ช๐˜ซ๐˜ฌ๐˜ฆ ๐˜ฌ๐˜ณ๐˜ข๐˜ค๐˜ฉ๐˜ต. ๐˜š๐˜ข๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜จ๐˜ข๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ธ๐˜ฆ ๐˜ฐ๐˜ฑ ๐˜ธ๐˜ฆ๐˜จ ๐˜ฏ๐˜ข๐˜ข๐˜ณ ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฉ๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ฑ๐˜ท๐˜ฐ๐˜ญ๐˜ญ๐˜ฆ ๐˜ต๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ฌ๐˜ฐ๐˜ฎ๐˜ด๐˜ต." - Hoofdtrainer Papili Fereshteh Moradi.

Onder de bemoedigende leiding van hoofdtrainer Fereshteh Moradi zullen de jongeren zich blootstellen aan hun innerlijke gevoelens, waarbij emoties als frustratie hoog kunnen oplopen. Fereshteh fungeert als een steunpilaar, een aanmoedigende kracht die hen begeleidt terwijl ze hun diepste motivaties en emotionele bagage verkennen.

Na dit diepgaande 1-op-1 gesprek wacht een uitdagende en bevrijdende sessie. Hier krijgen de jongeren de gelegenheid om de opgebouwde emoties en spanningen fysiek te uiten en te ontladen. Waarbij Fereshteh en de jongens elkaar zullen aanmoedigen en steun zoeken bijelkaar. Het is een stap in de richting van het begrijpen van de ervaren emoties en het loslaten van de pijn die hen mogelijk heeft belemmerd.

Ander nieuws en weetjes

Andere ervaringsverhalen

Bezoek de eerste editie van het Papili Symposium, georganiseerd in samenwerking met de gemeente Weert. Het evenement is toegewijd aan het bevorderen van integratie binnen Nederland en het delen van expertise. Ga de dialoog aan en laat je inspireren als expert op het gebied van integratiebeleid.

Op Internationale Vrouwendag vieren we niet alleen de vrouwelijke kracht, maar ook een prachtige vlucht van integratie en succes binnen de Papili's.

Wij heten een politiecommissaris van harte welkom als speciale gast. Vanuit een ander perspectief met de maatschappij de verbinding maken.