Op onze website worden alleen functionele cookies gebruikt om de site optimaal te laten werken.
Nieuws en kennis

Papili Programma🟠🔵 Streven naar succesvolle integratie: doelen, drijfveren en groei!

Ervaringsverhaal
Nieuws & kennis
2
February 2024

Papili Programma🟠🔵 Streven naar succesvolle integratie: doelen, drijfveren en groei!

Papili Programma🟠🔵
Streven naar succesvolle integratie: doelen, drijfveren en groei!

Doelen stellen geeft elke kandidaat een stip op de horizon om zich te ontwikkelen en te groeien als persoon. Deze fase van het Papili Programma biedt een gestructureerde aanpak waarin elke deelnemer zich verdiept in morgen, over 3 maanden, 6 maanden en een jaar. Hierbij zetten ze hun dromen en toekomstbeeld op papier, gericht op de komende 5 jaar.

Deze persoonlijke doelstellingen vormen niet alleen een routekaart voor groei, maar ook een bron van motivatie en vastberadenheid. Het Papili-team staat klaar om samen met elke kandidaat de reis naar succesvolle integratie, doelen, en individuele groei te omarmen.

Ander nieuws en weetjes

Andere ervaringsverhalen

Op Internationale Vrouwendag vieren we niet alleen de vrouwelijke kracht, maar ook een prachtige vlucht van integratie en succes binnen de Papili's.

Wij heten een politiecommissaris van harte welkom als speciale gast. Vanuit een ander perspectief met de maatschappij de verbinding maken.

Wij kijken ernaar uit om een gedreven en enthousiaste stagiair(e) te verwelkomen binnen ons team. Als jij gelooft dat je de juiste kwalificaties en passie hebt om bij te dragen aan ons doel, aarzel dan niet om te solliciteren. Samen kunnen we bouwen aan waardevolle ervaringen en een positieve impact.