Op onze website worden alleen functionele cookies gebruikt om de site optimaal te laten werken.
Nieuws en kennis

Papili Programma🟠🔵 Streven naar succesvolle integratie: doelen, drijfveren en groei!

Ervaringsverhaal
Nieuws & kennis
2
February 2024

Papili Programma🟠🔵 Streven naar succesvolle integratie: doelen, drijfveren en groei!

Papili Programma🟠🔵
Streven naar succesvolle integratie: doelen, drijfveren en groei!

Doelen stellen geeft elke kandidaat een stip op de horizon om zich te ontwikkelen en te groeien als persoon. Deze fase van het Papili Programma biedt een gestructureerde aanpak waarin elke deelnemer zich verdiept in morgen, over 3 maanden, 6 maanden en een jaar. Hierbij zetten ze hun dromen en toekomstbeeld op papier, gericht op de komende 5 jaar.

Deze persoonlijke doelstellingen vormen niet alleen een routekaart voor groei, maar ook een bron van motivatie en vastberadenheid. Het Papili-team staat klaar om samen met elke kandidaat de reis naar succesvolle integratie, doelen, en individuele groei te omarmen.

Ander nieuws en weetjes

Andere ervaringsverhalen

Op deze dag willen we een extra ode brengen aan alle Papili's (en in opleiding) voor het voltooien van het Papili programma. Van getraumatiseerde vluchteling naar een zelfredzaam persoon integreren met een uniek programma.

Bezoek de eerste editie van het Papili Symposium, georganiseerd in samenwerking met de gemeente Weert. Het evenement is toegewijd aan het bevorderen van integratie binnen Nederland en het delen van expertise. Ga de dialoog aan en laat je inspireren als expert op het gebied van integratiebeleid.

Op Internationale Vrouwendag vieren we niet alleen de vrouwelijke kracht, maar ook een prachtige vlucht van integratie en succes binnen de Papili's.