Op onze website worden alleen functionele cookies gebruikt om de site optimaal te laten werken.
Nieuws en kennis

Uitnodiging: Papili symposium 10 juni

Ervaringsverhaal
Nieuws & kennis
24
May 2024

Uitnodiging: Papili symposium 10 juni

𝗘𝗲𝗿𝘀𝘁𝗲 𝗲𝗱𝗶𝘁𝗶𝗲 𝘃𝗮𝗻 𝗵𝗲𝘁 𝗣𝗮𝗽𝗶𝗹𝗶 𝗦𝘆𝗺𝗽𝗼𝘀𝗶𝘂𝗺 🟠🔵

Ontdek de eerste editie van het Papili Symposium, georganiseerd in samenwerking met de gemeente Weert. Het evenement is toegewijd aan het bevorderen van integratie binnen Nederland en het delen van expertise. Ga de dialoog aan en laat je inspireren als expert op het gebied van integratiebeleid.

Tijdens het symposium kun je deelnemen aan onze workshop en de dialoog aangaan met andere experts op het gebied van integratiebeleid. Vanuit verschillende perspectieven zullen we belangrijke thema's bespreken en streven elkaar te helpen bij de uitdagingen en kansen op het gebied van integratie.

Mis deze unieke kans niet om deel uit te maken van dit waardevolle initiatief. Meld je nu aan voor de eerste editie van het Papili Symposium via info@papili.nl.

𝗕𝗲𝗹𝗮𝗻𝗴𝗿𝗶𝗷𝗸𝗲 𝗶𝗻𝗳𝗼𝗿𝗺𝗮𝘁𝗶𝗲:
🗓️ Maandag 10 juni 2024
⏰ 09.30 – 14.00 uur
🗣️ Wethouder van den Heuvel | Hoofdtrainer Fereshteh Moradi| Postdoctoraal onderzoeker Roxy Damen
📍 Wilhelminasingel 12, 6001 GT Weert
🆓 Gratis toegang (Aanmelden verplicht)

Ander nieuws en weetjes

Andere ervaringsverhalen

Op deze dag willen we een extra ode brengen aan alle Papili's (en in opleiding) voor het voltooien van het Papili programma. Van getraumatiseerde vluchteling naar een zelfredzaam persoon integreren met een uniek programma.

Op Internationale Vrouwendag vieren we niet alleen de vrouwelijke kracht, maar ook een prachtige vlucht van integratie en succes binnen de Papili's.

Wij heten een politiecommissaris van harte welkom als speciale gast. Vanuit een ander perspectief met de maatschappij de verbinding maken.