Op onze website worden alleen functionele cookies gebruikt om de site optimaal te laten werken.
Nieuws en kennis

Papili Programma🟠🔵Transformeer negatieve energie naar positieve kracht

Ervaringsverhaal
Nieuws & kennis
26
January 2024

Papili Programma🟠🔵Transformeer negatieve energie naar positieve kracht

Papili Programma🟠🔵Transformeer negatieve energie naar positieve kracht

Onder begeleiding van Fereshteh Moradi en professionele sporttrainer Shamy stond de recente bijeenkomst van het Papili Programma in het teken van emotionele groei en het ontwikkelen van persoonlijke kracht. Deze sessie combineerde fysieke en mentale training om de deelnemers te ondersteunen bij het begrijpen en omzetten van diepe emoties.

In elke kandidaat sluimert een diepe emotie; sommigen ervaren het als onrechtvaardig dat ze hier vandaag nog aanwezig zijn, terwijl hun familie is omgekomen. Anderen koesteren boosheid, veelal voortvloeiend uit de uitdagingen van het vergelijken van hun eigen cultuur met de nieuwe cultuur waarin ze nu terechtkomen.

Om deze diepgewortelde emoties aan te pakken, wordt kickboksen ingezet als een krachtige fysieke training. Deze benadering stelt de deelnemers in staat om hun emoties gecontroleerd te uiten, te accepteren en uiteindelijk om te zetten naar positieve energie. Door middel van techniek, discipline en zelfbeheersing worden de deelnemers begeleid bij het omvormen van opgekropte emoties naar een constructieve kracht. Zo wordt kickboksen niet alleen een fysieke activiteit, maar ook een krachtig instrument voor emotionele beheersing en positieve transformatie.

Parallel aan deze fysieke inspanningen wordt meditatie geïntegreerd als een essentieel element in het proces. Begeleid om van 100 naar 0 te gaan, speelt meditatie een cruciale rol bij het geleidelijk herstellen van innerlijke rust in het gehele lichaam. Door gebruik te maken van ademhalingstechnieken wordt een kalme en gebalanceerde staat bereikt, waardoor deelnemers niet alleen hun fysieke, maar ook hun mentale welzijn kunnen versterken. De samensmelting van kickboksen en meditatie vormt een allesomvattende benadering om diepgewortelde emoties te hanteren en een positieve transformatie te stimuleren. - Aldus Hooftrainer Papili Fereshteh Moradi.

Ontdek ook het Papili-programma voor uw gemeente.

𝘝𝘰𝘰𝘳 𝘷𝘭𝘶𝘤𝘩𝘵𝘦𝘭𝘪𝘯𝘨𝘦𝘯 𝘥𝘰𝘰𝘳 𝘷𝘭𝘶𝘤𝘩𝘵𝘦𝘭𝘪𝘯𝘨𝘦𝘯

Neem contact op met ons.

Ander nieuws en weetjes

Andere ervaringsverhalen

Laten we samen terugkijken op een zeer geslaagd evenement! Een unieke gelegenheid in samenwerking met de Gemeente Weert waar experts en deelnemers samenkomen om te leren, te delen en te groeien. Een waardevolle uitwisseling van kennis en ervaringen.

Op deze dag willen we een extra ode brengen aan alle Papili's (en in opleiding) voor het voltooien van het Papili programma. Van getraumatiseerde vluchteling naar een zelfredzaam persoon integreren met een uniek programma.

Bezoek de eerste editie van het Papili Symposium, georganiseerd in samenwerking met de gemeente Weert. Het evenement is toegewijd aan het bevorderen van integratie binnen Nederland en het delen van expertise. Ga de dialoog aan en laat je inspireren als expert op het gebied van integratiebeleid.